FOSFONATS

Producció i Distribució de fosfonats SOLCATIO® i SEQÜEST ®

 

Introducció

 

Des de la seva introducció de fa alguns decenos, els fosfonats han estat utiliizats per múltiples aplicacions industriales,  a més a més de la seva utilització inicial com a productes químics pel tractament d’aigües. Inclusiu actualment, es desarrollen  nous usos, el que demostra clarament la eficiencia dels fosfonats com una eina química multifuncional pels procesos i els problemas asociats amb una varietat de usos industrials d’aigües. 

Un tret particular dels fosfonats (o àcids fosfònics) és l’ existència d’almenys un grup-PO3H2 funcional, unit a un àtom de carboni, dins de la molècula orgànica. El número potencial dels grups d’ àcid fosfònic depent de la estructura química dels materiales de partida per la reacció.

Tanmateix d’aquestes posibles variaciones, els fosfonats tenen les següents propietats intrínseques extraordinaries:

  • Alta estabilitat en sistemes aquosos: 

                    - Sobre tot el rang de pH.

                    - A altes temperatures. 

                    - A altes presions. 

  • Alta densitat de carga negativa (propietats electrolítiques poli) 
  • Molts grups funcionals per la quelació de metalls.
  • Bona solubilitat en sistemes aquosos. 
  • Bona compatibilitat amb d’altres components en les formulacions.

 

Qualitat 

 

Els nostres productes SEQÜEST ® i SOLCATIO®,  es fabriquen en modernes instal·lacions de producció, tenint en compte la seguritat tècnica i la  protecció del medi ambient.

Totes les matèries primeres es comproven abans del processament addicional. Els  fosfonats SEQÜEST ® i SOLCATIO®, una cop fabricats  són comercialitzats després de passar a un anàlisis exhaustiu del producte d’acord amb les especificacions del producte, el ús de tècniques analítiques molt sofisticades i procediments de proves exactes.  Aquests procediments es proporcionen als clients a petició. 

 

Competència en fosfonats

 

La investigació i el desenvolupament,  les aplicacions tècniques i de comunicació són part essencial dels nostres objectius de negoci. Tenim la intenció de respondre a les seves necessitats específiques, assessorant en la aplicació, la seguretat i les qüestions relacionades amb el medi ambient . Contem amb el nostre personal experimentat i motivat, així com el nostre laboratori equipat a la última per oferir-los el nostre ampli sistema de dades i  la literatura.  

 

Per això,  utilitzem entre altres coses:

  • Sistemes compatibles PC para valoracions:

                    (potencio mètrica, conductivitat, fotomètrics)

  • Dispositius especials per anàlisis instrumental:

                    (electroforesis capil·lar, cromatografia iònica) 

  • Procediments de síntesis i aïllament especial: 

                    (planta pilot de laboratori, assecador de polvorització de laboratori) 

  • Métodes automatitzats d’alt nivel dels exàmens tècnics:

                    (prova de bucle dinàmic a escala)

 

Els nostres productes i tècniques demostren clarament el nostre compromís de combinar innovació i  tradició. 

 

Faci ús de la nostra experiència per obtenir un òptim benefici dels nostres productes. 

 

LLISTA DE FOSFONATS 

PRODUCTES QUÍMICS DE SÍNTESI ®,  comercialitza una amplia gamma de organofosfats des de els graus típics estàndard als fosfonats modificats, sota el nom de SEQÜEST ® i SOLCATIO®.

 

Cadascun  dels fosfonats SEQÜEST ® i SOLCATIO®, té propietats úniques i aquests, al fer-se servir sols o en combinació ofereixen solucions a molts problemes relacionats amb l’aigua en les diverses aplicacions industrials. 

 

Els fosfonats SEQÜEST ® i SOLCATIO®, tenen propietats multi funcionals com el poder de segrestació, la inhibició, l’efecte umbral dels ions metàl·lics i la desfloculació. En combinació amb la seva excel·lent estabilitat histolítica aquestes propietats fan que els fosfonats siguin superiors a d’altres agents segrestants en cost, eficàcia i rendiment. 

 

 

CATALÀ

CASTELLANO

ENGLISH

PRODUCTES QUÍMICS DE SÍNTESI® 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© PRODUCTES QUÍMICS DE SÍNTESI