"La Síntesi de la Química i molt més... " "La Síntesis de la Química y mucho más..." "The Synthesis of Chemistry and much more..."
"La Síntesi de la Química i molt més... "         "La Síntesis de la Química y mucho más..."     "The Synthesis of Chemistry and  much more..."

AVÍS LEGAL

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que es poden trobar sotmesos a unes condiciones particulars propies que, segons els casos, sustitueixen, compleixin i/o modifiquin les presents condicions i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

En cumplimient del article 10 de la Ley 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrónic (LSSICE) s' exponen a continuació les dades identificatives de la empresa.

 

Denominació social:

PRODUCTES QUÍMICS DE SÍNTESI 

JOAN RAMON ROMERA SÀNCHEZ

 

Número de identificació fiscal:

ES 77730531F

 

Domicili social:

C/ PIRINEU, 2

08270-NAVARCLES

 

Correo electrònic:

info@productesquimicsdesintesi.com

 

Telèfon:

+34938310679

 

Fax:

+34938310281

 

 

Dades relatives a l'autorizació administrativa previa per l'exercici de la activitat:

Compra-venda i fabricació de productes químics al l'engròs.

 

Códigs de conducta als que la empresa està adherida:

Empresa adherida a la ley 34/2002 del 11 de Juliol de serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electronic ( LSSICE ). Article 18

 

Aquest lloc web ha estat creat per l' empresa: PRODUCTES QUÍMICS DE SÍNTESI, amb caràcter informatiu i per ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: l'accés en aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés en aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre PRODUCTES QUÍMICS DE SÍNTESI i el usuari.

 

El accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i coneixer les advertencies legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

 

CATALÀ

CASTELLANO

ENGLISH

PRODUCTES QUÍMICS DE SÍNTESI® 

09:00 a 14:00  / 16:00 a 19:00

PRODUCTES QUIMICS DE SINTESI en redes sociales: