"La Síntesi de la Química i molt més... " "La Síntesis de la Química y mucho más..." "The Synthesis of Chemistry and much more..."
"La Síntesi de la Química i molt més... "         "La Síntesis de la Química y mucho más..."     "The Synthesis of Chemistry and  much more..."

MICROCÀPSULES

La microencapsulació és el procés de recobriment de molècules , partícules sòlides o glòbuls líquids, amb materials de diferent  naturalesa, per donar lloc a partícules de mida micromètrica.

 

Treballem conjuntament amb els nostres clients en el desenvolupament d'una microcàpsula a mida, per a complir les funcions desitjades.

En el procés de disseny es tenen en compte tots els factors que influeixen en l'optimització de la càpsula i la seva incorporació al procés productiu, així com els costos de la mateixa .

 

Una segona fase del nostre servei és la fabricació i l'assessorament per a la seva incorporació als formulats de forma eficaç.

Cada procés productiu té les seves peculiaritats, no n'hi ha dues d'iguals encara que es fabriqui el mateix producte, per això, les microcàpsules que es fan a mida del client són més eficaçes.

 

 Avantatges d'aplicació dels mi croencàpsulats:

 

  • Millora en l'eficàcia de la formulació.
  • Nous efectes en la formulació final.
  • Reducció de costos.
  • Formulacions més competitives.
  • Salt qualitatiu en la qualitat dels productes acabats.

CATÀLEG

MICROCAPSULES SEQÜEST (CATALÀ).pdf
Documento Adobe Acrobat [557.8 KB]

CATALÀ

CASTELLANO

ENGLISH

PRODUCTES QUÍMICS DE SÍNTESI® 

09:00 a 14:00  / 16:00 a 19:00

PRODUCTES QUIMICS DE SINTESI en redes sociales: